Veelgestelde vragen

Producten

Sublimatie is de directe faseovergang van een stof uit de vaste fase naar een gasvormige fase, de vloeibare fase wordt overgeslagen. Tijdens het bedrukken van materialen d.m.v. sublimatie worden inkten in het oppervlak van het materiaal 'ingebakken'.
TTS heeft een aanbod van diverse soorten sublimatie papier. Afhankelijk van uw printopdracht hebben wij altijd een passend papier in huis. De kracht van TTS is dat wij ongebonden zijn en in ons brede scala hierdoor altijd een oplossing voorradig hebben. Voor uw oplossing op maat kunt u altijd contact opnemen met ons sales-team via sales@texo-trade.com of via telefoonummer +31 0182 623944.
TTS beschikt over een uitgebreide sample room. Het is mogelijk om een A4 sample van de gewenste materialen te ontvangen om vervolgens uw keuze te maken. Indien u een print test wenst uit te voeren, bestaat de mogelijkheid om een sample rol van het gewenste product te bestellen.
Ja. TTS heeft een eigen papier wikkel bedrijf en kan op aanvraag papier wikkelen op de gewenste breedte. Voor kleine volumes kunnen we ook op onze rollensnijder de rol snijden. Dit geldt zowel voor textiel als papier.
Voor sublimatie papier is de printzijde altijd de buitenkant van de rol. Voor textiel verschilt dit per product en ook per printtechniek. Er zijn stoffen die met UV aan de buitenkant van het textiel geprint moeten worden en met sublimatie aan de binnenkant. Over het algemeen geldt dat met sublimatie direct of transfer altijd op de textielkant van de stof geprint moet worden en nooit op de gecoate kant.
TTS levert op aanvraag verschillende producten op kleur. Ons Sales team bespreekt graag met u alle mogelijkheden.
Nee, maar we kunnen u wel helpen om in contact te komen met bedrijven die kunnen printen op onze materialen.

Algemene vragen

TTS is een groothandel in bedrukbare media, zeefdruk artikelen en aanverwante materialen. Met 6.000 m2 magazijn leveren we de meeste producten direct uit voorraad. Ons meertalige verkoopteam staat voor u klaar met een snelle service en is uw kennisbron voor al uw vragen. Voor uw uitdaging bieden wij de juiste oplossing.
Ja. In onze uitgebreide showroom in Moordrecht bent u van harte welkom om uw wensen te bespreken.
Ja. TTS biedt haar klanten een web portal waarin u gemakkelijk uw eigen assortiment terugvindt en ook uw bestelling kunt plaatsen. Met dit web portal heeft u direct inzicht in de door u afgenomen producten met de juiste prijs. Daarnaast biedt de portal de mogelijkheid uw recente facturen online te bekijken. Belangrijk: het web portal is geen webshop. U kunt een bestelling plaatsen, waarna ons sales team de order verder in behandeling neemt.
Via de zoekfunctie op de website komt u makkelijk bij ons uitgebreide assortiment terecht. Voor een advies op maat kunt u echter altijd terecht bij ons sales-team via sales@texo-trade.com.
Doordat wij vooral uit voorraad leveren, hanteren wij binnen de Benelux 24 tot 48 uur levertijd. Binnen Europa leveren wij uit voorraad tussen 2 en 5 werkdagen.

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief!