Monti Antonio

Waarom Monti Antonio?

Monti Antonio Spa is wereldwijd marktleider in ontwikkeling en productie van kalanders en vlakbed persen voor sublimatie transfer en reactivatie. Met 60 jaar ervaring en meer dan 15.000 klanten wereldwijd kunt u vertrouwen op de ervaring van Monti Antonio. TTS is exclusief agent van Monti Antonio in de Benelux en Frankrijk.

www.montiantonio.com

 

 

Monti Antonio kalanders met invoertafel

 

 

Voor het bedrukken van voorgesneden panden textiel, handdoeken, fleecedekens, muismatten etc. is een Monti Antonio kalander met invoertafel de ideale oplossing. Het bedrukte sublimatiepapier kan van roll-2-roll of als losse vellen worden ingevoerd en komt met de print naar boven over de invoertafel, waar de stof erop gelegd kan worden. Afhankelijk van het model is de exit van de bedrukte stof aan de voor- of achterkant van de kalander. Dit type kalander kan ook gebruikt worden voor het bedrukken van rollen stof van roll-2-roll. Er zijn verschillende modellen beschikbaar met cilinderdiameters van 20 cm t/m 100 cm. 

 

Monti Antonio kalanders met band

 

Voor het transfereren of reactiveren van rollen textiel heeft Monti Antonio diverse modellen beschikbaar met werkbreedtes variërend van 25 cm tot en met 520 cm en met verschillende cilinderdiameters van 20 cm tot en met 150 cm. De roll-2-roll kalanders kunnen gebruikt worden voor transfer druk of voor het fixeren van direct disperse of pigment geprint textiel.

 

 

 

Monti Antonio kalanders zonder band

Voor het fixeren van direct geprint textiel met disperse sublimatie inkten of pigment inkten zijn er ook reactivatie kalanders beschikbaar zonder band. Deze machines zijn niet geschikt voor transferdruk. Net zoals de kalanders met band is ook dit type kalander beschikbaar in diverse werkbreedtes van 160 cm tot maximaal 520 cm en met cilinderdiameters van 20 cm tot maximaal 150 cm. Dit type kalander is standaard voorzien van een afzuigkap

Monti Antonio vlakke persen

Voor het bedrukken van losse stukken textiel, handdoeken, fleecedekens, muis- of barmatten, maar ook voor het sublimeren van harde substraten zoals polyester gecoat aluminium of metaal, hout, puzzels etc. heeft Monti Antonio een serie vlakke persen beschikbaar in afmetingen van 117 cm x 75 cm tot maximaal 520 cm x 220 cm. De vlakke persen zijn allemaal uitgerust met pneumatische- of hydraulische zuigers. Ook het dubbelzijdig bedrukken van textiel zoals een legging, kolletjes etc. is met deze vlakke persen mogelijk. De Model 200 kan uitgerust worden met een vacuüm- of VSP systeem voor het bedrukken van textiel waarbij maximale doordruk en/of behoud van volume noodzakelijk zijn. Voor het bedrukken van harde substraten is het mogelijk de vlakke persen uit te rusten met een verhoogde vermogen van de verwarming, dit zorgt voor een snellere opwarming van de hitteplaat. 

Monti Antonio kalanders smalle band

Voor het bedrukken van smalle band of lanyards heeft Monti Antonio een aantal modellen beschikbaar. Dit loopt uiteen van een tafelmodel met een cilinderdiameter van 30 cm en een werkbreedte van 25 cm tot een productiemachine met een cilinderdiameter van 100 cm en een werkbreedte van 75 cm.

 

Monti Antonio en TTS

 

TTS is al 15 jaar de exclusieve agent van Monti Antonio in de Benelux en Frankrijk. Wij hebben in onze showroom in Moordrecht diverse modellen van Monti Antonio beschikbaar. Wij kunnen u hier alle voordelen laten zien van een Monti Antonio kalander of vlakke pers. Met een eigen technische dienst en meer dan 20 jaar ervaring in sublimatie kunnen we u ook na aanschaf ondersteunen.

 

Alle Monti Antonio kalanders beschikken over de gepatenteerde vacuüm hittecilinder voor de best mogelijke en meest nauwkeurige hitte overdracht in de markt. Met meer dan 15.00 klanten wereldwijd en meer dan 500 installaties in de Benelux en Frankrijk, is Monti Antonio de nummer 1 op het gebied van kalanders en vlakke persen.

 

Ook als u een machine zoekt die niet standaard is, is Monti Antonio de juiste partner. In Thiene (VI) staat een heel team engineers klaar om uw specifieke wensen te vertalen in een custom design. Een kalander of vlakke pers is een zeer belangrijk onderdeel van het sublimatie proces.

Kom zeker langs voor een demo en laat u overtuigen waarom Monti Antonio en TTS de juiste partners zijn.

 

Interessante pagina's

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief!