Hoofdafbeelding Lichtgewicht bedrukbaar non-woven tapijt met anti-slip

Lichtgewicht bedrukbaar non-woven tapijt met anti-slip

TTS brengt een nieuw promotioneel tapijt op de markt: Carpet 820. Dit getal verwijst naar het gewicht per m2: 820 gram. Het tapijt heeft een non-woven voorkant, dat bedrukbaar is met elk gewenst ontwerp door middel van sublimatietransfer. Door de hoge kwaliteit anti-slip achterkant zijn extra bevestigingsproducten overbodig. Carpet 820 is kostenvriendelijker dan 'normaal' tapijt en uitermate geschikt voor allerhande matten, beurstapijten, catwalks en andere promotionele evenementen.

Hoge bedrukkingskwaliteit: is mooi, blijft mooi
De bedrukkingmethode door middel van sublimatietransfer is ideaal voor talloze promotionele doeleinden: logo's, foto's en illustraties worden haarscherp afgedrukt in zeer levendige en diepe kleuren. Dit heeft een hoge attentiewaarde.

Veiligheidsaspecten

Niet alleen het gewicht en de bedrukkingskwaliteit zijn belangrijke eigenschappen van Carpet 820, maar ook de veiligheid ervan. De speciale achterkant zorgt ervoor dat het tapijt perfect vlak ligt en niet hoeft te worden vastgetaped op de vloer, wat een slordig effect geeft. Het blijft liggen waar het ligt, zonder risico op glij- en valpartijen. Daarnaast voldoet het tapijt aan de brandvertragingsnorm Cfl-S1 volgens EN 13501-1. Dit is één van de hoogste normen in de tapijtindustrie en vergelijkbaar met DIN 4102 - B1.

Uit voorraad leverbaar, eenvoudig op maat te snijden

Klanten kunnen snel worden bediend, want Texo Trade Services kan Carpet 820 uit voorraad leveren in rollen van 160 cm x 25 m. Het kan eenvoudig in elke gewenste formaat worden gesneden zodat het (ook) kan worden gebruikt als bijvoorbeeld promotionele mat op een bar of toonbank. De flexibiliteit van het materiaal maakt het dus geschikt voor talloze doeleinden en toepassingen.

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief!