Hoofdafbeelding MuroSubli®: het PVC-vrije textielbehang voor sublimatie

MuroSubli®: het PVC-vrije textielbehang voor sublimatie

MuroSubli® WR: de enige wandbekleding van textiel die met directe en transfersublimatie, maar ook met UV, kan worden geprint op maximaal 320 cm. Het is ideaal voor het behangen en aankleden van allerlei wanden, beurzen en decors. 

Groot kleurbereik, kleurvast en niet doorschijnend
Wandbekleding bedrukt met UV-drogende inkten heeft als nadeel dat de inkt niet reukloos is. Bedrukking met latex heeft als nadeel dat de inkt gevoelig is voor krassen en niet kan worden schoongemaakt. Verder heeft latex inkt een relatief beperkt kleurbereik. Klachten over een ondergrond die doorschijnt en veel zichtbare naden - vooral bij grotere oppervlakten - zijn ook veelgehoord. Het PVC-vrije textielbehang MuroSubli®WR heeft deze nadelen niet. Het is de enige textiel wandbekleding die met directe of transfersublimatie kan worden bedrukt. Hierdoor is de bedrukking reukloos en het kleurbereik zeer groot en kan het (foto)behang naar eigen voorkeur worden vormgegeven. Omdat de kleur in het polyester zit, kunnen de inkten er niet afgaan. Ze blijven prachtig. Het textiel is ook heel makkelijk schoon te maken. Bovendien heeft de achterzijde een grijze coating waardoor de ondergrond niet doorschijnt.

Naadloze kwaliteit, een strak resultaat
MuroSubli® WR is leverbaar in rolbreedtes van 320 en 160 cm. Dus minder (of geen) naden, wat het ontwerp ten goede komt. Het heeft een lengte van 50 m. Het resultaat met MuroSubli®WR is strak, want het rekt niet uit, kreukelt niet en rafelt niet. Bovendien heeft het een semi-matte finish en dat maakt dat het (ook) geschikt is voor ruimtes met veel licht.

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief!