Hoofdafbeelding TTS als eerste op de markt met digitaal bedrukbare snijfolie

TTS als eerste op de markt met digitaal bedrukbare snijfolie

TTS komt met een primeur: een reflecterende folie geschikt voor digitaal printen en snijden. De nieuwe producten zijn door TTS ontwikkeld en uit voorraad leverbaar.


Kleine oplagen, korte productietijd

Digitaal printen is zeer geschikt voor kleine oplagen en heeft een kortere productietijd dan zeefdruk. Ons nieuwste product biedt kansen voor creatieve bedrijven in de mode en promotionele sector. Ze kunnen nu full colour reflecterende folie te bedrukken in kleine oplagen en dus vaker aldus directeur Floris Jan van den Heuvel.

Twee versie: wit en zilver

The reflecterende transferfolies zijn beschikbaar in twee versies: SolTrans wit reflecterend (art. STDC10-WR) geeft een perfecte kleurverzadiging, kleurdiepte en geeft een 150 cd.lux. reflectie. SolTrans zilver reflecterend (art. STDC10-SR) geeft een 300 cd.lux reflectie. Beide transfers zijn geschikt voor digitaal printen met (eco)solvent en UV inkten. Een 100 micron polyester drager zorgt voor gemakkelijk snijden en pellen. De folies kunnen worden toegepast op niet-behandelde en gekleurde kledingstukken (100% polyester, 100% katoen en poly/katoen mix).

Beide folies zijn beschikbaar in rollen van 50 cm x 20 meter.

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief!