Hoofdafbeelding TTS Introduceert  een revolutionaire transfer folie voor instant hot-peel release

TTS Introduceert een revolutionaire transfer folie voor instant hot-peel release

Met veel plezier introduceert TTS een nieuwe instant hot-peel folie aan voor digitaal laser printen. Het maken van digitale transfers met de combinatie van laser printen en zeefdruk voor wit en lijm wordt steeds populairder, maar wat nog ontbrak was een folie met instant hot-peel release!

De HCS100/2C-DPR-HP is een 100 micron instant hot-peel transfer folie die ook nog een langere “shelf life” heeft van 12 maanden. De folie is dubbelzijdig mat, zeer stabiel, antistatisch en geeft een perfecte matte afwerking aan de transfer. De nieuwe HCS100/2C-DPR-HP is nu uit voorraad leverbaar in vellen van 32 x 46 cm.

 

Direct to Film (DTP) 

Daarnaast introduceert TTS ook een DTF (Direct to film) transfer folie: HCS075/2-DTF-HP. Deze hot-peel transfer folie is geschikt voor digitale inkjet DTF en DTG printers met waterbasis pigment inkten. De folie is 75 micron, dubbelzijdig mat, antistatisch en geeft een perfecte matte afwerking aan de transfer. De release is hot-peel. HCS075/2-DTF-HP is beschikbaar in rollen van 60 cm breed x 100 loopmeter, maar ook in vellen DIN A3. 

 

 

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande producten of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze sales afdeling via sales@texo-trade.com of bel naar 0182 62 39 44.

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief!