Hoofdafbeelding TTS is HP-dealer voor de nieuwe HP STITCH textielprinters

TTS is HP-dealer voor de nieuwe HP STITCH textielprinters

Deze nieuwe printers werden afgelopen mei geïntroduceerd op de vakbeurs FESPA in München. De HP STITCH S series is een nieuwe serie printers voor textiel, een compleet nieuw segment voor HP.

Versnellen marktacceptatie digitale printers
De HP STITCH S-serie bestaat uit digitale textielprinters die volgens een efficiënt en vereenvoudigd proces snelle en nauwkeurige kleurafstemming bieden. Het is de nieuwste innovatie van HP en ontworpen om de marktacceptatie van commerciële digitale printers te versnellen. De textielprinters zijn ideaal voor sportkleding/mode, interieurinrichting en soft signage-toepassingen.

 

Assortiment HP STITCH textielprinters bij TTS
In het gloednieuwe bedrijfspand van TTS komt de gehele HP Stitch serie te staan, bestaande uit de S500 en de S1000. Deze printers zijn geschikt voor zowel direct textiel printen als sublimatietransfer. Ze combineren de HP Thermal Inkjet-technologie met sublimatie-inkten voor een superieure duurzaamheid van kleuren. HP heeft als eerste een spectrofotometer ingebouwd. Hiermee is het mogelijk om zeer eenvoudig de kleuren te profileren en ook bij reprints dezelfde kleuren te reproduceren. De HP Stitch S1000 is zelfs de eerste HP 320 cm dye-sub printer voor transferpapier. Daarnaast kan de HP Stitch S1000 ook direct op textiel printen.

 

Veelzijdig
TTS heeft zeer veel kennis in huis op het gebied van transfer en textiel printen en is naast dealer van de nieuwe HP STITCH-textielprinters ook exclusief agent van Monti Antonio transferpersen en transfer- en fixatiekalanders. TTS is verheugd nu ook HP STITCH-dealer te zijn en daarmee een nóg veelzijdiger partner voor haar afnemers.

 

HP Stitch Benelux Event
TTS organiseert op vrijdag 4 oktober tussen 15.00 en 19.00 uur het HP Stitch Event. Tijdens dit event krijg je de gelegenheid om alle nieuwe HP Stitch textielprinters aan het werk te zien. De HP Stitch S1000 zal zelfs voor de eerste keer in de Benelux te zien zijn.

Uiteraard wordt er voor een hapje en drankje gezorgd en kun je een kijkje nemen in het nieuwe bedrijfspand van TTS. Meld je vooraf aan via hp@texo-trade.com of het aanmeldformulier.
TTS verwelkomt je graag bij het HP Stitch Event op vrijdag 4 oktober aan de Oostbaan 601 in Moordrecht.

 

Meer informatie?
Neem contact op met onze adviseurs via +31 182 62 39 44 of sales@texo-trade.com

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief!