Hoofdafbeelding Veilig de herfst- en wintermaanden door met reflecterende kleding

Veilig de herfst- en wintermaanden door met reflecterende kleding

De donkere herst- en wintermaanden zijn aangebroken en u kunt met de reflecterende transferfolies van TTS uw zichtbaarheid en veiligheid 's nachts of bij weinig licht verbeteren.

Onze Clear Reflective Transfer Film is hiervaan een goed voorbeeld. De HCS125/1-CR is een chromium vrije transferfolie met een transparant reflecterende coating die speciaal is ontworpen voor mode en sportkleding. Het materiaal licht op wanneer licht, zoals koplampen van auto's, op het materiaal schijnt.

De Clear Reflective is thermostabiel en antistatisch behandeld, geschikt voor meerkleurige transfers, heeft een reflectie helderheid van 100 cd.lux. De HCS125/1-CR is geschikt voor inkten op water-, plastisol- en solventbasis. 

Bent u op zoek naar een Silver Reflective Transfer Film? De HCS125/1-SR is een reflecterende transferfolie met een zilveren reflective finish die speciaal ontworpen is voor gebruik op werk-, sport- en veiligheidskleding. 

De Silver Reflective transferfolie is thermostabiel en antistatisch behandeld, geschikt voor zilverkleurige reflective transfers en heeft een reflectie helderheid van 300cd.lux

De Silver Reflective Transfer Film is geschikt voor inkten op water- en solventbasis. 

Als laatst heeft TTS ook een Holographic Reflective Transfer Film. De transparante reflecterende coating zorgt ervoor dat gedrukte kleuren veranderen wanneer het materiaal via verschillende hoeken wordt belicht.

De HCS125/1-CRH heeft een hoge reflectie helderheid van 150 cd.lux, is ook thermostabiel en antistatisch behandeld en is ideaal voor meerkleurige transfers. Het product is geschikt voor inkten op water-, plastisol- en solventbasis. 

 

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief!