Geschiedenis

TTS is opgericht door Jan van den Heuvel in 1997 en voortgekomen uit zusterbedrijf Texopaper. Texopaper is opgericht in 1982 en was een toonaangevende fabrikant van papier en folie voor de Europese kleding, automotive en meubel industrie voor meer dan 20 jaar. TTS heeft een vliegende start gemaakt met haar eigen productie van transferpapier voor zeefdruk met Thomas Seidel als export manager. In 2001 werden digitale dye sublimatie papier en kalander beschermpapier toegevoegd aan het TTS assortiment. Digitale dye sublimatie was in het begin alleen geschikt voor sampling en high-end producties. Al snel werd deze nieuwe technologie omarmd door de sportkleding industrie, gevolgd door de soft signage en vele andere branches.

 

In 2003 werd Dr. Arnold van Houtum aangesteld als senior advisor, als voormalig CEO van Coldenhove Papier was hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van het digitale dye sublimatie printen en heeft TTS geholpen een strategie te definiëren voor deze nieuwe markt. Vanaf 2006 begon TTS met de verkoop van digitaal bedrukbaar textiel doordat de soft signage industrie steeds meer koos voor direct dye sub printen in plaats van sublimatie transfer. In 2007 is TTS overgenomen door Floris Jan van den Heuvel en is het bedrijf verhuisd naar een modern gebouw met 2.000m2 magazijn en 500m2 kantoor. In 2012 is de capaciteit van het magazijn bijna verdubbeld door de bouw van een nieuw aanvullend magazijn.

TTS is jaar na jaar blijven groeien en bestaat nu uit een team van ruim 40 toegewijde mannen en vrouwen die onze klanten in meer dan 60 landen adviseren en beleveren. Vanwege de groei zijn we in januari 2019 verhuisd naar een nieuw, modern en volledig energieneutraal bedrijfspand op bedrijventerrein Gouwe Park in Moordrecht. Met een oppervlakte van 6.000 m2 zijn we helemaal klaar voor de toekomst. 

Wat altijd zal blijven is onze focus op goede producten, ons hoge niveau van kennis, klantenservice en de beschikbaarheid van onze producten die uit eigen voorraad leverbaar zijn.

Interessante pagina's

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief!