Recycled

TTS Green Textiles

TTS Green Textiles is onze groene textiellijn bestaande uit duurzame stoffen gemaakt zijn van GRS- of PREPREVE® gecertificeerde recycled PET-garen. Met dit assortiment willen wij onze klanten helpen om maatschappelijk verantwoord- en milieubewust te ondernemen. 

100% gerecycled garen

Het garen dat gebruikt wordt voor de productie voor ons groene textiel, wordt duurzaam geproduceerd uit gerecyclede plastic flessen zonder dat de eigenschappen van het textiel worden aangetast. De plastic flessen zijn gewassen, verhit en vervolgens gesponnen om als gerecycled garen te dienen.

 

Het gebruik van PET-flessen vermindert de hoeveelheid plastic afval en het benodigde energieverbruik. Dit resulteert direct in een vermindering van CO2-uitstoot. Wanneer u kiest voor groen textiel, draagt u bij aan een duurzamere toekomst. Al onze milieuvriendelijke producten bestaan uit 100% gerecycled polyester.

Groen assortiment

Binnen ons groene assortiment kent TTS een ruim aanbod voor stoffen die geschikt zijn voor textielframes, outdoor banners, lichtbakken, fleece dekens en vlaggen. Klik hier om het volledig groene assortiment te bekijken. 

 

Al onze milieuvriendelijke producten bestaan uit 100% gerecycled polyester. Wanneer u kiest voor groen textiel, draagt u bij aan een duurzamere toekomst. 

Producten

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief!