Hoofdafbeelding Texo Trade Services opent kantoor in Duitsland

Texo Trade Services opent kantoor in Duitsland

Texo Trade Services (TTS), de expert in transfer printmedia en bedrukbaar textiel, heeft een kantoor geopend in Nienstaedt, Duitsland. Van hieruit werkt TTS aan de uitbreiding van de Duitse afzetmarkt.

Binding verstevigen met Duitse afzetmarkt
Met een kantoor in Duitsland, met Duitse medewerkers, wil TTS de binding met de afzetmarkt bij de oosterburen verstevigen. Twee jaar geleden trok TTS al salesmanager Kai Klabunde aan om nog beter te kunnen inspelen op de ontwikkelingen in de markt en de wensen van de Duitse klant. Samen met Jannett Kern vormt hij nu het Duitse team in de deelstaat Nedersaksen.


Beter inspelen op behoeften

Kai Klabunde: “Wij bieden de beste producten en zijn een kennispartner en specialist op het gebied van digitaal bedrukbaar textiel en digitaal sublimatiepapier. Maar het ene land is het andere niet en onderling kunnen de wensen en eisen van de markt verschillen. Klanten kunnen specifieke behoeften hebben en daarop heb je vanuit hetzelfde land beter zicht. Je kunt beter en sneller inspelen op ontwikkelingen. Vanuit ons kantoor in Nienstaedt zitten wij letterlijk dichterbij de Duitse klant, spreken zijn taal en kunnen hem daarom nog beter advies en maatwerkservice leveren.”


Adres
Texo Trade Services Duitsland 
Wilhelm-Wiegmann-Straße 7
31688 Nienstaedt
Duitsland
T: +49 5721 98 0 33 88

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief!