Hoofdafbeelding TTS verhuist eind december naar nieuw bedrijfspand

TTS verhuist eind december naar nieuw bedrijfspand

Grote groei
TTS barst bijna letterlijk uit haar voegen. Een verdubbeling van het aantal medewerkers, een sterk groeiende internationale klantenkring en een verviervoudiging van de omzet in tien jaar tijd maken een verhuizing naar een groter pand onvermijdelijk. Daarnaast heeft zij de ambitie om voorop te blijven lopen in service en innovatie, waarvoor ook ruimte nodig is. Daarom verlaat zij eind december na 10 succesvolle jaren haar huidige pand op bedrijvenpark Coenecoop in Waddinxveen. In totaal heeft het nieuwe pand een oppervlakte van 6.000 m2.

Duurzaam ondernemen, energieneutraal pand
Het nieuwe pand bevindt zich recht in het hart van de Randstad op bedrijventerrein Gouwe Park in Moordrecht. Dit terrein is strategisch gelegen aan het knooppunt A20/A12. TTS wil als moderne organisatie zo duurzaam mogelijk ondernemen. Daarom is het nieuwe pand volledig energieneutraal. Dat is mogelijk door het toepassen van vloerverwarming, luchtcirculatie met warmtewisselaars en zeer goede isolatie in combinatie met zonnepanelen.

Inspelen op toekomstige ontwikkelingen en vraag
Met het nieuwe pand is TTS klaar voor de toekomst. Floris Jan van den Heuvel, directeur van TTS: “Wij verwachten dat de markt voor digitaal textiel printen wereldwijd blijft groeien. Vooral in segmenten als retail en standbouw zal steeds meer textiel voor de aankleding worden toegepast. Maar ook bedrijven die textiel drukken voor de mode- of interieurbranche stappen over op digitale productie. Verder blijven de toepassingen voor digitaal sublimatiedruk groeien in de markt van promotionele items. Denk aan mokken, handdoeken, key-cords en vloermatten. Omdat wij in ons nieuwe pand meer opslagcapaciteit en een efficiënt magazijn hebben, kunnen wij sneller en tegen lagere kosten opereren en inspelen op de groeiende vraag van de markt.”

Het nieuwe adres van TTS per 2 januari 2019:

Oostbaan 601, 2841 ML Moordrecht

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief!