Hoofdafbeelding  Texo Trade Services bouwt energieneutrale productiehal

Texo Trade Services bouwt energieneutrale productiehal

Eigen papierverwerkingscapaciteit 
Het pand van TTS is al een enorm complex met 1.000 m2 kantoor en 5.000 m2 magazijn. Met de nieuwe productiehal is zij klaar voor de toekomst; zij gaat het wikkelen/converteren van papier hierin onderbrengen. Een eigen papierverwerkingscapaciteit voor sublimatie- en kalanderbeschermingspapier tot 330 centimeter breed levert tastbare voordelen op voor klanten: een uitgebreide voorraad van het beste papier, gemaakt in de EU met het FSC-keurmerk (afkomstig uit verantwoord beheerde bossen in overeenstemming met de FSC-norm). Met een eigen papierverwerkingscapaciteit kan TTS sneller anticiperen op de vraag van haar klanten en hen meer flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid bieden. Maar ook geeft het een kostenbesparing aan de inkoopkant door de aankoop van jumborollen. 

Investeren in energieneutraal werken

TTS wil vooroplopen in maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieubewustzijn. Daarom investeert zij in een energieneutraal gebouw, in het recyclen van eigen afvalstromen en het minimaliseren van productverpakkingen. Net als de rest van haar pand is ook de productiehal volledig energieneutraal; 300 extra zonnepanelen worden toegevoegd aan de constructie. 

Opslag voor (ook) bedrukbaar textiel uit Azië
In het huidige magazijn van TTS komt 700 m2 vrij voor opslag. Deze gebruikt zij om de groeiende voorraad textiel, zoals vlaggen-, lichtbak en decodoek, een plek te geven die in volume worden geïmporteerd. TTS is enorm gegroeid in deze producten vanwege de goede en stabiele kwaliteit van deze textielen in combinatie met een scherpe prijsstelling. Maar ook door haar hoge leveringsbetrouwbaarheid. is dan ook, naast een kwalitatief goed product, één van de kernwaarden van TTS. 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief!